Friday, 9 December 2011

BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN

Saya seorang blogger yang boleh dikatakan antara yang paling muda antara yang muda-muda dalam dunia blog ini. Umur saya pada tahun 2011 ini ialah 12 tahun..yang unik juga saya lahir pada 4.4.99...cantik tak nombor itu? Saya amat mengagumi Uncle Ben ( tak apakan saya panggil uncle)..

Blog saya lain daripada yang lain kerana dalam blog inilah saya luahkan secara tulisan dan gambar-gambar tentang segala aktiviti semasa saya dan juga keluarga saya...keluarga saya adalah insan-insan yang amat saya sayangi di muka bumi Allah ini. Saya juga turut memaparkan panduan atau segala info atau maklumat yang saya fikirkan baik dan bermanfaat untuk dikongsi bersama semua...Bak kata pepatah ...hati gajah sama dilapah, hatikuman sama dicecah..betul ke??hihi...

Harapan saya agar kehadiran blog saya ini akan memberi sedikit banyak impak kepada semua yang membaca dan mendapat manfaat..Segala kekurangan datangnya daripada diri saya yang lemah ini..segala yang baik itu adalah milik Allah s.w.t. salam dari Ahmad Zaqwan bin Ahmad Taufex....Dr. Veteriner to be.....

14 comments:

Dududu said...

singgah dari segmen yang sama ^^
mmg lain dr yg lain !

Areliff said...

wah mude gi tua blog ni hehehehee slmaat berblog
|http://www.areliff.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html|

idiey said...

datang dari blog abg Ben, join segmen...nice blog...dah follow sini...jgn lupa ke belog Idiey jgk ya:) dari Idiey - http://milosejuk.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

ainol akasyah said...

sy datang dari Melaka nak bace blog tuan yang lain dari lain .. terima kasih berkongsi idea

Ini lah Blog Yang Ben Ashari Pilih..Jemput lah singgah

LaLa said...

singgah sini sambil folo, dari segmen Ben Ashaari :)

Ezzattie said...

ezzat singgah sini.
jemput singgah blog ezzat jugak ye

http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

Aku Mad said...

salam kenal dan follow :)

www.akumad.com

$hakirShafiee™ said...

siggah dari segmen bro ben.. Jemput sggh ke blog saya juga..

http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

Qimayra Mohammad said...

dtg dari segmen yg sama utk follow sni .. kalau sudi follow la blk yer :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

from sabah, with love ^^

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah sini dari segmen yang sama ^^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

shiema sufian said...

Ye, memang belog awak lain dari yang lain. HEBAT ! jom singgah belog Shiema (:

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

G@D!z$ said...

singgah dr segmen yg sama...done follow u...meh dtg blog sy plak ye...klu sudi follow kembali:)

http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Puteri Kasih said...

selamat malam adik..kak puteri singgah and follow blog ni..semoga adik terus berjaya :)

Dda Ly said...

alalaa comelnye, 12 tahun da ade blog? :)

meh ke rumah..:)
wedding tanpa pic pengantin...boleh?
keep in touch k..*wink*